Wijnassortiment

Als je hobby je werk is geworden dan ga je nooit naar je werk.
Als dat zo is , wil dat inderdaad zeggen dat ik altijd met mijn hobby bezig ben. Wijn is altijd mijn grote passie geweest.  Al vanaf mijn eerste jaren aan het werk bij het Parkhotel te Rotterdam en de jaren in ons restaurant ’t Ganzengors heb ik mijn ervaring en kennis alleen maar kunnen verrijken.

Door al die jaren ontzettend veel te proeven, wijn-spijs combinaties te bedenken bij mooie gerechten en altijd weer te zoeken naar de allerbeste wijnboeren is een unieke en mooie selectie voor de Nederlandse markt ontstaan. Eigen karakter, identiteit en een eerlijke en puur natuurlijke wijze van produceren zijn hierbij selectie criteria. Originaliteit en eigen smaak zijn daarbij heel belangrijk.

Bijzonder lekkere wijnen met een allerdaags prijskaartje. Want u begrijpt natuurlijk dat een lekkere wijn voor iedereen binnen handbereik moet zijn. Dat heeft inmiddels geleid tot een prachtig assortiment waarin iedere wijnliefhebber iets moois van zijn gading kan vinden. Of dat nu gaat om verrukkelijke huiswijnen, om topwijnen uit bekende wijngebieden als Rioja of de elzas of om heuze vondsten uit minder bekende gebieden. Mijn uitdaging is altijd om het beste van het beste te vinden.

KIJK OP www.ganzengors.nl onder nieuws voor enkele mooie samengestelde wijndozen met prachtige wijnen uit de selectie van Register-Vinoloog Yvonne Kleyburg

U kunt ons natuurlijk ook altijd bezoeken in onze mooie winkel DelVino, waar u direkt de wijnen mee kunt nemen. Vaak staat er een kleine serie wijnen open om te proeven.
Kortom, bezoek DelVino delicatessen en wijn voor topwijnen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Heeft u wijn-vragen belt u dan met Register-Vinoloog Yvonne Kleyburg; 0181-612578