Restaurant ’t Ganzengors
Kwaliteit in ambacht

Eigenaars, koks en kelners hebben de ouderwetse ambachtelijke vaardigheden hoog in het vaandel staan. Tegelijkertijd zijn de mensen van ‘t Ganzengors eigentijds en werelds genoeg om vernieuwingen een aantrekkelijke uitdaging te vinden. Gastvrijheid is bij dit alles het kernbegrip. De gast wordt niets opgedrongen, maar hij of zij krijgt wel die zorgvuldige en hartelijke aandacht die maken dat men zich meteen thuis voelt. De sfeer is vertrouwd en de keuken biedt, in het kader van klassiek vakmanschap, steeds opnieuw prettige verrassingen. Wie eenmaal is geweest komt heel graag terug.

Terras en aperatief

Naast het smaakvolle en gezellige restaurant, met z’n veertig-tal plaatsen en z’n sfeervolle ‘bar-voor-het-aperitief’, biedt ‘t Ganzengors een heerlijk besloten terras voor mooie dagen. Ook is er de mogelijkheid voor groepen van 30 personen of minder een diner te hebben in een aparte ruimte.

Hiervoor kunnen speciale regelingen worden getroffen. Van eenvoudig tot luxueus, alles is dan mogelijk. En ook voor deze kleine zaal geldt vanzelfsprekend dat de bediening helemaal in de sfeer van ‘t Ganzengors is: Stijlvol maar nooit stijf en altijd persoonlijk.

Restaurant en wijnbar ’t Ganzengors
Oostkade 4
3201 AM Spijkenisse
0181 – 612 578
info@ganzengors.nl


Bezoek onze Ganzengors website